Dé keuze voor de modebewuste jonge vrouw.

VERO MODA is het favoriete merk van de modebewuste, zelfstandige jonge vrouw die goed gekleed wil zijn en minder wil uitgeven. VERO MODA biedt kwalitatieve, betaalbare en inspirerende kleding voor de jonge vrouw die er goed uit wil zien en plezier wil hebben. Bij VERO MODA vindt de klant de juiste kleding voor de juiste prijs en kan daardoor zelf bepalen hoe ze de mode wil volgen.

Bij VERO MODA staan we met trends op en gaan ermee naar bed. Onze eigentijdse, internationale collecties bevatten begeerlijke items en essentiële basisstukken.

VERO MODA bestaat uit vier lijnen: VERO MODA, Y.A.S, VERO MODA INTIMATES en NOISY MAY, die het merk allemaal iets eigens geven en zorgen dat VERO MODA voor ieder wat wils heeft.

 

GESCHIEDENIS

VERO MODA is in 1989 gestart om te voldoen aan een behoefte aan kwalitatieve, trendy kleding tegen betaalbare prijzen en is op dit moment een van de grootste kledingmerken in Europa voor jonge vrouwen. VERO MODA, geestelijk kindje van Troels Holch Povlsen, was een van de eerste merken in de Bestseller-familie.

In de loop der jaren zijn de beste modellen van de wereld, waaronder Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss en Gisele Bündchen het gezicht geweest van het merk VERO MODA. Hun betrokkenheid was van groot belang bij het neerzetten van het profiel van VERO MODA als modemerk, en nu wordt het merk vertegenwoordigt door het Britse model Poppy Delevingne.

 

Vero Moda